Näyttelyhaku 2022

3.12.2021

Näyttely- ja kulttuuritila Space 81 on nyt toiminut aktiivisesti reilun puolen vuoden ajan. 15 näyttelyä ja suuri käyttöaste ovat osoittaneet, että tämänkaltaiselle tilalle on kysyntää. Tämähän on todella positiivinen juttu, koska tilaa lähdettiin pyörittämään melko kokeiluluontoisesti katsoen mihin se vie. 

Yksi monista opituista asioista on, että hyvissä ajoin tiedossa oleva ohjelmisto ja siitä tiedottaminen ovat kaikkien osapuolten etu. Tämän näyttelyhaun tarkoitus onkin selvittää ensi vuoden – ja eritoten kevään tilannetta jo etukäteen. 

Tämän haun tarkoitus on myös tarjota kaikille teille Space 81:n alkumetreillä mukana olleille, seuraajille ja näyttelystä alustavasti puhuneille mahdollisuutta varata näyttelyaika nykyisillä hinnoilla. Space 81:n pyrkimys on jatkossakin mahdollistaa oman tekemisen helppo ja edullinen esille tuominen, joten mitään dramaattisia muutoksia ei tapahdu, mutta tilan ylläpito on osoittanut että hintoja olisi syytä hieman tarkistaa jossain välissä kulujen kattamisen varmistamiseksi. 

Jos tähän hakuun saadaan 5kpl osallistuneita Space 81 arpoo yhdelle onnekkaalle viikon näyttelyajan ilmaiseksi (Facebook / Instagram ei ole mukana arvonnassa) Näyttelyviikko on itse-valvottu tai myyntiprovisiolla toteutettu.

Hakemus on vapaamuotoinen. Lyhyt kuvaus näyttelystä ja toivotusta ajankohdasta riittää. Kuva olisi kiva lisä! Hakemuksia voi lähettää 7.1. asti sähköpostilla osoitteeseen [email protected]. Toki kaikki yhteydenotot tämän jälkeenkin tervetulleita!