Oona-Arte – Taidetta, Käsitöitä, Koruja 14.6.-20.6.

11.6.2024

almistuin artesaaniksi 1983. Haaveeni taidealalla supistui kuitenkin harrastukseksi. Käsi-ja taideteollisuuskoulun aikana kehoni hallinnan menetys alkoi oireilla enemmän, kärsin kivuista ja jouduin viettämään pätkiä sairaalassa, joka johti huonoihin arvosanoihin. Ei jatkoon.

Mielen asiat olivat aina kiinnostaneet ja varsinainen urani on ollut psykiatrian puolella eri toimipisteissä. Olen ollut pitkään yksityisyrittäjänä. Psykoterapeutin työ mahdollisti työaikojen suunnittelun ja työnkuvan niin, että aivojen lihas säätelysairaus ,dystonia ei haitannut. On ollut antoisaa kohdata ihmisiä, jakaa heidän kokemuksensa ja kuunnella. Monta elämänkertaa on auennut kuin kirja, jossa ei ole vielä sisällysluettelokaan valmiina.

Taide ei koskaan kadonnut elämästäni. Siihen saan työstettyä kipuja, iloja, ahdistusta – kaikkia tunteita. Rentoudun kun teen koruja ja neuleita. Tuunausideat riemastuttavat, että esim vanhasta kitarasta voi tehdä kukka amppelin jne. Nyt 58-vuotiaana olen kokonaan sairaseläkkeellä ja tuli aikaa koota näyttely. Kiitokset ihmisille jotka ovat luottaneet, inspiroineet, kannustaneet ja auttaneet minua polullani. Erityisesti tyttäreni on ollut luojalta lahja, joka on auttanut näkemään itseni sellaisena kuin olen. Kiitokset myös läheisilleni , ystävilleni ja lukuisille lemmikki eläimilleni.

Space 81 sopi oivallisesti näyttelytilaksi. Tyylini on hyvin vaihtelevaa ja tuotteita on jopa -80 luvulta lähtien.

Toivo, usko ja rakkaus kulkee mukana. Iloitkaa näyttelystä. Peace & love forever.

Taiteilija paikalla koko näyttelyn ajan

Ti-Pe klo 14-19
La-Su klo 13-16

SPACE 81, Stålarminkatu 15, TURKU
Tervetuloa!