Tunnetaiteilija Sanna – Mielen Tila 14.2.-5.3.2023

13.2.2023

Mielen Tila kutsuu kaikenlaiset ihmiset pysähtymään taiteen äärelle. Näyttely kumpuaa taiteilijan omista mielentiloista syntyneistä tauluista, jotka ovat täynnä värejä ja muotoja, piilomerkityksiä, tunteita ja pohdintoja. Taiteilija on ratkaisukeskeisen kuvataideterapian opiskelija ja töiden inspiraationa toimii itsetutkiskelu ja intuitio.

Taiteilija on käynyt läpi kaksi vuotta kestäneen syöpätaistelun, joka tällä hetkellä alkaa olla voiton puolella. Oman sairastumisen myötä taiteen merkitys on voimistunut taiteilijan elämässä ja hän haluaa tuoda esiin viestiä taiteen parantavista ja voimaannuttavista vaikutuksista.

”Ei tarvitse esittää, ei suunnitella tai pelätä – taiteen kautta saan olla oma itseni ja ilmaista itseäni juuri niin kuin koen.”

Tunnetaide antaa voimaa taiteilijalle itselleen ja myydyt taulut usein jakavat tätä voimantunnetta uusille omistajilleen. ”Tekemällä, katsomalla ja kuulemalla sekä koskettamalla olemme yhteydessä kehoomme, jolloin voimme joko purkaa tunteitamme eri taidemuotojen avulla tai irtautua vallitsevista tunteista toisenlaiseen mielentilaan. Taidetta voidaan käyttää terapian välineenä, rentoutumiskeinona, rajojen rikkomiseen, asenteisiin vaikuttamiseen, kuntoutumisen keinona, ilon lähteenä tai oman luovuuden vapautumiseen. -Kun uskaltaa päästää irti, kaikki rajat ovat auki!”

Anna mielellesi hetki tilaa taiteen parissa, taide tekee hyvää mielenterveydelle sen kaikissa muodoissa. Saavu tilaan ja anna mielesi lentää, näitä tauluja saa tulkita!

Tervetuloa!

Ti-Pe klo 13-18

La-Su klo 12-16

Space 81, Stålarminkatu 15, Turku